tiistai 16. elokuuta 2016

Elokuun herkkua

k

PUNAHERUKKAPIIRAS

Pohja:

200 g Digestive-keksejä murskattuna
 80 g sulaa voita

Täyte:

5 dl herukoita

Kinuski:

Keitä yhdessä noin 10 minuuttia:
1,5 dl fariinisokeria
1, 5 dl kermaa
Lisää kinuski marjojen päälle.

Päällys:

1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
 100 g voita
Sekoita edelliset keskenään.

200 astetta/puoli tuntia

Syö vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa

5 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta. Sattui ihan nappiin, kun eilen katselin herukkapiirakoiden ohjeita. Tästä se nyt sitten löytyi! Kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  2. Voi mitä herkkua ja tunnelmallisia kuvia... Tuota ohjetta voisi kokeillakin.

    VastaaPoista
  3. Teillä on kaunista & namilta näyttää!

    VastaaPoista
  4. Nam. Koikeiltavien listalle menee, näyttääkin niin hyvältä!

    VastaaPoista