perjantai 6. toukokuuta 2016

Uutta ja vanhaa




 
Kesäkeittiössä on ollut jo vuosia vanhat jakkarat, joiden ulkonäkö on ollut aika kulahtanut. Viimekesänä taisin maalata jakkaroiden jalat ja nyt tuli istuinosan kunnostuksen vuoro ajankohtaiseksi, kun linnut olivat kakkineet pöydän alla piilossa olleiden tuolien pehmusteet likaisiksi talven aikana. Poistin miljoonalla naulalla kiinnitetyt pehmusteet ja maalasin paljastuneen puuosan mintunvihreäksi. Taitavat olla jonkun itse väsäämät tuolit, kun puinen istuin oli aika epäsymmetrinen ja muutenkin täynnä reikiä yms. Jätin vanhat jäljet näkyviin, kun mökillä ei mielestäni  asioiden tarvitse olla kovin täydellisiä, monesti on tärkeämpi saada nopeasti ja helposti valmista aikaiseksi.
Tarhakylmänkukat aloittelevat kukintaa.
Myös esikot ílahduttavat uskollisesti joka kevät.
Kevättähtien loistoa.

6 kommenttia:

  1. Ihastuttavia karkkivärejä ja kevään hurmaa!
    Nauti viikonlopun lämmöstä!

    VastaaPoista
  2. Ei vanhat jäliet haittaa pätkääkää.... Oon aiva lääpälläni esikkoohinki ja sulla kukkiivat jo nua hianosti. Mulla on tainnu talavi harventaa niitäki.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat ja tuolit! Kauniit värit.

    VastaaPoista
  4. Susanna, kiitos. Kyllä nautitaan =)
    Navettapiika, mullakin osa esikoista vasta aukeaa, kun ensimmäiset jo lakastuvat. Harmi, jos talvi on niitä sulla verottanu.
    Satu, kiitos.

    VastaaPoista
  5. Hienot jakkarat ja onneksi et alkanut vanhoja jälkiä hävittämään..:)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia taas. Itse ihastuin erityisesti tuohon pyykkinarukuvaan, siinä on kiva idea ja hieno värikkyyden ja mustavalkoisuuden kontrasti.

    VastaaPoista